Ceai macese x 20dz (Fares)
Pagină actualizată la data de: 2020-12-04 16:54:38
Contribuie la întărirea organismului şi susţine sistemul imunitar.
Dacă medicii Antichităţii au încadrat măceşul în tezaurul lor medical, tocmai în 1885 specialiştii i-au acordat locul meritat în Farmacopeea Britanică. Iar la noi, bogăţia în vitamine a fructelor sale a primit recunoaşterea lumii medicale ştiinţifice la începutul secolului XX. Astăzi, avem oricând la îndemână un ceai care înlesneşte digestia, potoleşte setea şi produce diureză. Şi care, chiar la o lungă întrebuinţare, nu produce iritare rinichilor.
Beneficii:
- susține rezistența împotriva microorganismelor cu risc pentru sănătate;
- contribuie la apărarea organismului şi susține sănătatea aparatului respirator;
- susține digestia, contribuie la funcționarea normală a tractului intestinal;
- susține funcționarea rinichilor şi a vezicii urinare;
- prezintă efect tonic, util în caz de oboseală fizică şi mentală, ajută la întărirea organismului.
Ingrediente:
Fructele arbustului Rosa canina L., fam. Rosaceae, sunt bogate în vitamina C; mai conţin vitaminele B, E, K, P, provitamine A; pectine; acizi organici, flavonoizi, carotenoide.
Administrare:
Se beau 2-3 căni cu ceai pe zi.
A nu se administra continuu o perioadă mai lungă de 3 luni. Dacă aveţi în continuare nevoie de acest ceai, puteţi relua administrarea după o pauză de o lună.
Preparare: Peste o linguriţă plantă se toarnă 200 ml apă clocotită şi se lasă 10 minute acoperit, apoi se strecoară.
Atenţionări: La dozele recomandate nu se cunosc contraindicaţii.
Nu se recomandă în caz de hipersensibilitate la această plantă.
Formă de prezentare:
20 plicuri