W-Idelyn Beliema Expert gel intim x200ml

  • Stoc epuizat

W-Idelyn Beliema Expert gel intim x200ml

22,10 lei
cu TVA
  • Stoc epuizat

Cu agent antimicrobian și BioEcolia pentru o protecție specială.

Pagină actualizată la data de: 2020-12-04 16:54:09

22,10 lei
cu TVA
Stoc epuizat

Gel intim de la Idelyn delicat cu agent antimicrobian clorhexidină ce stopează dezvoltarea bacteriilor și a ciupercilor.

Bacteriile și ciupercile reprezintă, de cele mai multe ori, cauza infecțiilor intime.

Gelul intim are pH acid și parfum plăcut. Conținutul de substanță antimicrobiană este destinat numai administrării cutanate, pentru o igienă corespunzătoare zilnică și pentru îndepărtarea senzațiilor neplăcute de mâncărime, iritare și arsură, eventualele mirosuri nedorite cauzate de activitățile de zi cu zi și transpirație.

Conține substanțe delicate, acid hialuronic (pentru o mai bună hidratare), acid lactic, acid boric (pentru ajustarea pH-ului la nivelul fiziologic), vitaminele E și B5 sub formă de pro-vitamine, extract de gălbenele cu proprietăți calmante și pentru suprimarea senzației de mâncărime.

În plus, produsul conține BioEcolia, o formulă specială de α-oligoglucani care, în calitate de prebiotice, ajută la refacerea micro-florei naturale a pielii.

Beliema Expert gel intim reduce senzația de mâncărime și nu provoacă iritații nedorite.

Redă o senzație de prospețime și induce o stare plăcută.

Igiena zilnică corespunzătoare pe termen lung și utilizarea produselor adecvate ajută la menținerea echilibrului pH-ului natural, contribuie la starea generală de sănătate și funcționarea optimă a părților intime ale corpului și a mucoasei vaginale, ajutând la reducerea semnificativă a reapariției inflamației și a infecțiilor bacteriene în zonele intime.

Beliema Expert gel intim pentru aplicare cutanată este recomandat pentru îngrijirea adecvată și igiena corespunzătoare în timpul apariției infecțiilor intimeși, de asemenea, este adecvat în situațiile ce favorizează apariția infecțiilor cauzate de bacterii și ciuperci (fitness, gimnastică, jacuzzi, piscină, în timpul călătoriilor lungi) și în timpul menstruației sau sarcinii și în perioada post natală.

Compoziţie:

Aqua, Glycerin, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Cocoamphoacetate, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Coco-Glucoside, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Glyceryl Oleate, Chlorhexidine Digluconate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Boric Acid, Lactic Acid, Tocopherol, Panthenol, Sodium H., Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Decyl Glucoside, Potassium Sorbate, Citric Acid, Polyquaternium-7, Styrene/Acrylates Copolymer, Parfum

Dozare:

Aplicați o cantitate suficientă de gel intim pe pielea umedă și clătiți bine.

Repetați aplicarea în cazul menținerii senzațiilor de uscăciune sau, după caz, când considerați necesar.

Ateționări:

A nu se administra intern!

A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

Folosiți numai în scopul propus.

A se păstra într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi de 5-25° C.

A nu se congela.

În cazul contactului cu ochii, clătiți imediat cu multă apă și în cazul în care problemele persistă cereți sfatul medicului.

A nu se utiliza la copii sub 3 ani. A nu se utiliza pe pielea descuamată sau iritată.

*Acesta este un produs cosmetic. Citiţi cu atenţie prospectul/informaţiile de pe ambalaj.

+ vezi toate detaliile

Îți recomandăm aceste produse similare